متفرقه

3 توصیه ی مطالعاتی برای دانش آموزان دبیرستانی

اجتماعی باشید

در هر کلاس دو یا سه دوست داشته باشید. مطالعه با دوستان مزایای زیادی دارد. نه تنها لذت بخش تر است، بلکه می توانید از یکدیگر یاد بگیرید، شکاف های یادداشت را پر کنید، مطالب را به اشتراک بگذارید و دیدگاه های جدیدی به دست آورید. آن ها همچنین می توانند نکات مطالعاتی خود را به شما ارائه دهند که ممکن است به شما نیز کمک کند.

مطالعه با دوستان نیز به شما این فرصت را می دهد که موضوع را به یکدیگر آموزش دهید. هنگامی که موضوعی را به اندازه کافی خوب می دانید که بتوانید آن را به فرد دیگری آموزش دهید و بتوانید آن را به طور موثر توضیح دهید، به اندازه کافی آن را می شناسید که بتوانید آن را درک کنید و روی آن آزمایش کنید. به دوستان خود در مورد موضوعی که در حال مطالعه آن هستید آموزش دهید، به گونه ای که اگر چیزی در مورد آن نمی دانند، آن را توضیح دهند.

یاد بگیرید چگونه استرس خود را مدیریت کنید

با مدرسه، تکالیف، پروژه ها و دیگر وظایف، به راحتی می توانید استرس خود را از بین ببرید. اجازه ندهید یک نمره بد شما را ناامید کند. در عوض، به پیشرفت خود مثبت فکر کنید و برنامه ای برای بهبود وضعیت خود در آینده تدوین کنید.

به موفقیت های تحصیلی خود افتخار کنید و به خودتان پاداش دهید. زمانی را برای انجام کارهایی که از آن ها لذت می برید با دوستان یا خانواده خود صرف کنید اگر احساس سردرگمی می کنید. کار کردن در حین استرس اغلب می تواند به عملکرد شما آسیب برساند، بنابراین اگر به آن نیاز دارید از استراحت نترسید یا درخواست کمک کنید. تقویت عملکرد اجرایی و مهارت های مدیریت استرس نیز می تواند به شما در مدیریت استرس و تمرین مراقبت از خود کمک کند.

تمرین و مطالعه در طول زمان

مهارت های عالی مطالعه و حفظ آنچه یاد می گیرید، یک شبه محقق نمی شوند. تمرین و فداکاری برای کامل شدن لازم است.

مطالعه در چندین جلسه، به جای همه آن ها در یک زمان به شما زمان می دهد تا اطلاعات را پردازش و درک کنید و جذب آن ها به صورت تکه های کوچک در مدت زمان طولانی به شما کمک می کند تا به یاد داشته باشید و عملکرد بهتری داشته باشید.

به هر حال، مغز شما تنها در یک زمان می تواند این همه اطلاعات را جذب کند. با تمرین مطالعه در دوره های زمانی طولانی تر، فرآیند مطالعه به طور طبیعی تر پیش خواهد رفت و شما راه های موثرتری برای کمک به حفظ اطلاعات پیدا خواهید کرد.

فراموش نکنید که تکنیک های مطالعه چندگانه (استفاده از فلش کارت ها، آموزش مطالب به دوستان، پیدا کردن راه های مختلف برای بازنویسی و خلاصه مطالب، انجام تست های عملی و…) را امتحان کنید.

همه این ها استراتژی های مفیدی هستند چرا که شما را مجبور می کنند همان کاری را که باید در یک آزمایش واقعی انجام دهید، به خاطر بیاورید و اطلاعات را پردازش کنید.

گنجاندن این عادات مطالعه در برنامه روزانه شما می تواند منجر به یک سال تحصیلی موفق شود و به شما کمک کند تا در زمان آزمون و خطا در یک پروژه بزرگ، احساس اعتماد به نفس و توانایی کنید.

اگر احساس می کنید به منابع بیشتری نیاز دارید تا مطمئن شوید که در پاییز امسال به صورت آکادمیک در مسیر خود باقی می مانید، برای راهنمایی در زمینه تصمیم گیری های استراتژیک آموزشی و آزمونی، چک لیست آماده سازی آزمون و دانشگاه آزاد را دانلود کنید.

برای مثال، یادگیری زبان آلمانی به عنوان یک تمرین مطالعاتی فراتر از یادگیری یک زبان خارجی معمولی می‌رود و به عنوان یک تجربه چند بعدی مطرح می‌شود. این زبان، با تاریخچه‌ای غنی و جایگاه معتبر در اروپا، فرصتی فراهم می‌کند تا علاوه بر افزایش توانمندی‌های زبانی، به فرهنگ و تاریخ کشورهای آلمانی آشنا شویم. در حین یادگیری این زبان، فرد با ساختار گرامری دقیق، واژگان پرکاربرد، و مکالمات روزمره آشنا می‌شود، همچنین درک عمیق‌تری از فرهنگ و ادبیات آلمانی به دست می‌آورد. این تجربه به افزایش توانایی‌های فکری، ارتباطی و فرهنگی فرد کمک می‌کند و نقطه شروعی مهم برای فراگیری زبان‌های دیگر و فرهنگ‌های مختلف است.

روش های مطالعه ی صحیح:

  • مطالعه با تمرکز

برای بهبود کارکرد ذهنی، مطالعه با تمرکز بالا بسیار مهم است. برای این منظور، محیط خلوت و بدون مزاحمت را انتخاب کنید و به خودتان اجازه دهید که به مطالعه تمرکز کنید.

  • خلاصه نویسی

خلاصه نویسی، به تقویت حافظه و تمرکز کمک می‌کند. با خلاصه نویسی، مطالب را به صورت خلاصه و مختصر یادداشت کنید و به خودتان اجازه دهید که آن‌ها را به یاد بیاورید.

  • تکرار

تکرار، یکی از بهترین روش‌های یادگیری و تقویت حافظه است. پس از مطالعه، سعی کنید مطالب را به صورت تکراری بخوانید و به خودتان اجازه دهید که آن‌ها را به یاد بیاورید.

  • استفاده از نمودار و جدول

استفاده از نمودار و جدول، به تقویت حافظه و تمرکز کمک می‌کند. با استفاده از نمودار و جدول، مطالب را به صورت گرافیکی و تصویری نشان دهید و به خودتان اجازه دهید که آن‌ها را به یاد بیاورید.

  • تدریس به دیگران

تدریس به دیگران، به تقویت حافظه و تمرکز کمک می‌کند. با تدریس به دیگران، مطالب را به خودتان یادآوری کنید و به دیگران نیز این مطالب را آموزش دهید.

 

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا